#Jente tur – Voss, Myrkdalen

25.01.2018

Elin og jeg kom opp på Voss i strålende vær torsdag ettermiddag. Handlet litt og laget god mat og drakk litt bobler, og selvfølgelig «tøt» vi masse 😊

26.01.2018

Spiste god frokost og var i #Myrken til heisene åpnet. KONGE føre og supergøy å kjøre både i løssnø og i løypen. Rett før lunch traff vi Chris også, og kjørte en stund før vi spiste pizza på Tunet. Koste oss videre i bakkene og landet på Vangen i firetiden. Da kom Benedicte, Ophelia og pappa opp, og Elin reiste ned.

27.01.2018

Sol og skyer møtte oss i Myrken omtrent akkurat når heisene åpnet. Ophelia hadde ikke stått på ski siden sist hun var med oss, og hadde nok glemt en del ja. Benedicte ble ski lærer og det fungerte flott når Jo og jeg holdt oss unna. Vi kjørte litt i de store bakkene mens opplæringen pågikk. Etter middag bestemte vi oss for å reise hjem, da det var meldt storm i fjellet søndagen. Kost oss masse denne helgen også 😉

Leave a Reply