#Mikkelparken her kommer vi ;-)

25.05.2018

Vi reiste fra Bergen rundt ett og kjørte i nydelig vær. Turen skulle gå til Mikkelparken i Kinsarvik denne helgen, og vi hadde gledet oss stort. Jasmine skulle være med oss. Vi bestemte oss for å kjøre rundt Norheimsund og Øystese, bare for forandringens skyld. Første stopp ble Steinsdalsfossen. Vakker og vill!

Veien videre var etter min mening bra smal enkelte plasser, men det gikk jo helt fint. Vi kommer nok til å reise via Voss hjem igjen. Vel framme benket vi oss på parkeringsplassen ved Mikkelparken. Vi hadde akkurat satt ut stoler og bord og var klar til å nyte resten av dagen der, da vi fikk beskjed om at det nå ikke var lov med bobiler på parkeringen der oppe lengre. Skiltet kom opp mens vi stod der. Da var det bare å flytte seg ned “en etasje” til Mikkelparken ferietun. Jentene syntes det var helt topp, for her er det basseng og greier. 22 grader og herlig!

Det ble masse bading og litt lek på lekeplassen. Nå 22:17 er temperaturen sunket til 16,6 og man kan kjenne gufsen fra den store elven med isvann som renner ut i fjorden her i Kinsarvik. Må ned til fjorden å ta et solnedgangsbilde.

26.05.2018

Våknet i åttetiden til nok en fantastisk fin og varm dag. Gikk tur med Nica, det var blitt nesten 18 grader allerede og det var kjempe deilig. Hun ville ikke gå så langt i dag. Driver på å lære henne opp til at tur er fantastisk i all slags vær, men som resten av familien er hun ikke enig. Vi traff en flott lang håret schaefer. Nica ville ikke hilse, men jeg måtte. Lignet veldig på Irja som jeg vokste opp med.

Spiste deilig frokost og var veldig klar for Mikkelparken når den åpnet. Jentene hadde en plan, som ble slik som planer ofte blir, gjort om på hele tiden. Jo og jeg hang med så godt vi kunne. Etter ikke så alt for lenge ble det bassenget og vi voksne fant oss en fin plass å følge med fra. Jeg tok stingene etter bildtarmen på fredag og ville derfor ikke bade. Et sår gikk litt opp igjen i går, og jeg vil derfor være helt sikker på at alt er grodd og ordentlig før jeg hopper i bassenget.

Deilig å bo rett ved siden av parken. Hjem til grillete hamburgere, slappe av et lite øyeblikk , og så bort igjen i parken og styre på videre. Benedicte lager Vblogg så jeg ble “ansatt”som fotograf. Det var opp og ned i sklier, rundt og rundt i jungelløypen, bumpebåter, biler, klatretårn, dyre-kos, ande trøbåter og mye mye mer.

Vi hadde oss en til pause, før siste timen i parken ble brukt. Da var det ikke så mange folk der så da fikk de virkelig velge på øverste hylle. Etter middag var det sporenstreks ned i bassenget på campingen, og der var jentene til de stengte kl åtte. Nå kl 22.10 er det 16.7 grader. Jo ser på fotball og jeg sitter ute å skriver litt. Jentene er på vei i seng og hunden sover 😉

Høyeste temperatur i skyggen i dag var 30,3. Da var det 28,1 inne i bilen, noe som også var det høyeste som var inne i dag. Det er ganske bra tatt i betraktning at bilen har stått i steikende sol i hele dag. Markisen stod mot solen så den var nok med på å ta endel av varmen.

I morgen er det nok en dag i Mikkelparken, men vi må se å komme oss hjemover seinest i tre-fire tiden tenker jeg.

27.05.2018.

Våknet i ni tiden og jentene ville bade før frokost. De og Jo stakk avsted for å bade, mens jeg laget frokost. Det var bare litt vanskelig å få de hjem igjen når frokosten var ferdig 😉 Så bar det avsted til Mikkelparken igjen da, med jentene som guide og oss voksne på slep. I går traff Benedicte en annen jente fra skolen og søsteren som skal begynne på skolen til høsten. Vi badet litt med dem i det små bassenget, før jentene flyttet seg til det store bassenget. Etter flere timer i bassenget, gikk de ned til dyrene og koste med dem. Klokken løp fort i dag og plutselig var klokken blitt så mye at vi måtte sette kursen hjemover. Vi kjørte om Voss hjem igjen, en bedre og finere vei enn rundt Hardanger. Vi har ankommet heimen og pakket ut og på plass, sitter i solen på terrassen og nyter litt hvitvin i solen. Ikke å forakte det heller 😉

Leave a Reply