#Kinsarvik, vi liker deg!

15.06.2018

Denne helgen er det Vossacup, likevel bestemte vi oss for å ta turen via Voss og til Kinsarvik og Mikkelparken. Vi må jo være gal som velger denne veien samtidig som alle andre fra Bergen og omegn skal til Voss. Veimeldingen kl 16.00.” Stor saktegående trafikk fra Arna og videre oppover E16″. Klokken 17.30 “det flyter overraskende lett på E16 fra Arna mot Voss”. Det var da vi startet fra Askøy. Vi har jo kjørt noen ganger til Voss i løpet av de siste 15 årene og jeg tør påstå at dagens tur må ha vært en av de med minst trafikk på veien på disse årene. Det var rett og slett helt herlig. Kunne holde fartsgrensen hele veien, og det er jammen ikke ofte.

Hadde en rask stopp på Voss for litt mat, før det bar strake veien til Kinsarvik. Rart å tenke på at det sist vi var her var opp mot 32 grader på dagen og ikke mindre enn 17 hele helgen. Akkurat nå er det ca 10 grader, to tepper, myggspiral og litt rødt i glasset.

Celine er med oss denne helgen, hun kom i går og det har bare vært latter og hopp og sprett siden da. De gleder seg stort til i morgen. Nå er de inne og koser seg og vi sitter ute og hører den koselige praten og latteren fra de to. Været ser ut til å lette nå 😉

Vi kom i snakk med noen hyggelige tyskere som var på fottur i Norge og ba om noen råd om hva de burde velge av turer de hadde sett seg ut og vi gav dem et par nye de ikke hadde tenkt på.

16.06.2018

Våknet i halv åtte tiden. Godkjent det, alt etter sju er jo strålende for å være meg 😉. Hadde glemt å skru på gassen i går kveld så det ble rundstykker fra butikken i stedet for i #Omnia. Forresten en super ting denne ‘Omnia’. Kan brukes til alt mulig, men jeg har kun brukt den til å lage rundstykker enda. Får se om jeg blir mer avansert i sommerferien. Sies at man kan lage alt mulig man ellers ville brukt en steikeovn til. Uansett en smart oppfinnelse!

Etter frokost bar det i vei til Mikkelparken. Jo og jentene gikk i forveien, for jeg skulle høre med betjeningen på #Mikkelparken Feriesenter om prisen vi hadde betalt kunne være riktig. Vi var jo her for kort tid siden og betalte da 240,- mindre enn vi betalte i går. Men joda det var rett det. Vi skulle betale 840 kr for oppholdet og det var fordi at da var bading inkludert. Siden vi har sesongkort i parken er det inkludert uansett, så for meg ble dette bare veldig veldig dyrt. I realiteten trenger vi verken strøm, vann eller klosett, men kun en parkeringsplass. Da er prisen litt vel stiv etter min mening. Spesielt når vi på nabo campingen kan få det til 200 kr mindre pr døgn. Helt klart at det ikke blir denne campingen neste gang…..

Men nok om det! Dagen i parken har vært strålende. Været over all forventning og jentene er trøtte og gode etter masse aktivitet i hele dag. De siste to timene med bading i dag gikk Nica og jeg på tur og traff en kjempesøt chihuaha gutt. De lekte i en times tid, så Nica ligger flat ut også 😉

Jentene sitter inn og ser på film, mens Jo og jeg har benket oss utenfor med litt øl og rødt i glasset og ser på solnedgangen og hører på koselig musikk og snakket mer med tyskerne fra i går. Og turen de hadde hatt i dag og så litt på den de hadde planlagt i morgen. Koselig.

Vi fikk en stående invitasjon om å komme på besøk til Sachsen i Tyskland. Den invitasjonen skal vi ta vare på:)

Ser fram til en like fin dag i morgen.

17.06.2018

I natt kom det uventet nedbør og blest, så i to tiden måtte Jo ut å ta inn markisen. Denne avbrytelsen av søvn var nok hovedårsaken til at jeg sov til ni i morres. Fantastisk. Fikk opp jentene etter hvert og fikk unna frokosten i en fei, slik at vi kunne komme oss opp i parken.

I dag hadde jentene allerede lagt en plan for hvordan de skulle få mest mulig igjen for besøket i parken og «jakten» startet. De løp fra det ene til det andre, som oftest sammen og av og til hver for seg.

Vi reiste mot Bergen, via Norheimsund, for å prøve å unngå Vossacup køen. Tok en tur innom Steindalsfossen. Da vi skulle reise derfra var den en dame som hadde det utrolig travelt med å komme før oss ut fra parkeringen. Og sorry for at at hun gjorde det! Bilen hennes gikk nok ikke i mer enn 60 kmt, for hun var sjelden over det, bortsett fra når veien gikk rett fram da …… I dag var hun et perfekt bevis på at det ikke er bobiler som skaper køer på veien ……

Ja ja vi kom hjem tilslutt og merket heller ikke noe til Vossacup køen. Som alltid deilig å komme hjem igjen etter tur.

Leave a Reply