#På tur med pappa. Bergen- Vestby- Sverige -Bø i Telemark. Tusenfryd og Bø Sommarland.

24.06.2018

Turen startet søndag ettermiddag. Med på turen var Pappa Jo og Benedicte, samt hennes venninne Jasmine. Mamma måtte være hjemme å jobbe. Været var både grått og vått.

Avgang ca 18:00 fra Askøy. Mål, komme så langt som mulig mot Østlandet . De kjørte til kl 24 ich og landet rett utenfor Hønefoss. En koselig rasteplass😊. Jentene sovnet som noen steiner og pappa var ikke langt unna han heller.

25.06.2018

Våknet til en nydelig dag med sol fra skyfri himmel og deilig temperatur. Turen gikk til Nordby i Sverige for litt shopping. Jentene fant goodis fabrikken og gikk «amok» der. Pappa fant kjøtt og øl. Alle var strålende fornøyd.

Turen gikk videre til Vestby til Benedicte sin kusine. Siden Benedicte kom til verden litt seint i vårt liv er Målfrid Marie ganske mye eldre enn henne. Hennes gutt, Casper er 15 dager yngre enn Benedicte og så har hun og Roger også Serena som er 1,5 år yngre. Det ble et gledelig gjensyn med både store , små og alle hundene.

Jo tok med seg alle tre jentene til Krokstrand, en kjempefin badeplass med masse flott sand og stor gress lette. Jentene koste seg og far var «badevakt» og drakk espresso fra den flotte bilkiosken de hadde der. Det var 29-30 grader og ingen ting å klage på.

De likte veldig godt å ringe hjem til mamma for å høre hvordan været var…….. piss regn og 10-12 grader☹

Etter en del timer på stranden var det hjem til Målfrid og Roger for å grille. Jentene storkoste seg sammen

26.06.2018

Dagen startet tidlig. I dag også strålende sol og skyfri himmel. Dagens mål var #Tusenfryd. Serena ble også med. De var høyt og lavt og prøvde «alt» noen ting opp til flere ganger. VR-berg og dalbanen «steam punk» var VELDIG skummel, men også gøy og den ble tatt mange ganger. Dagens høydepunkt!

På ettermiddagen var de på badelandet til Tusenfryd. Sinnsykt mange mennesker og veldig strenge vakter. Tømmerrennen ble tatt 10 ganger😊.

Fra Tusenfryd gikk turen tilbake til Vestby. Der hadde Målfrid disket opp med grillmiddag til alle sammen.

27.06.2018

Nok en dag i Tusenfryd. Denne gangen kun Benedicte, Jasmine og pappa. Serena og resten av gjengen reiste til Portugal i 14 dager.

Denne dagen var Ragnarock og SuperSplash favorittene. Lunsjen ble inntatt på «hotellet» og så var det ut å springe rundt å ta så mye som mulig. Også denne dagen var været helt fantastisk og nesten litt for varmt. Hjemme hos mamma i Bergen var det overskyet og 10-12 grader.

Når dagen i parken var omme gikk turen til Telemark. Vi ankom til #Beverøyacamping. En fantastisk fin plass. Badestrand, trampoliner, Zipline og masse andre leker. Og sist men ikke minst masse romperoll og frosker. Benedicte og Jasmine fant en haug av dem og gav alle sammen flotte navn. Det enkle er ofte det beste. Fant en kjempestor en, den ble døpt Goliat😊

28.06.2018

Gratulerer med dagen til Jasmine, 11 år Hipp hurra. Hun har nok vært snill dette året for været i Bø var fantastisk og også hjemme hos mamma var det sol og over 15 grader denne dagen.

Velkommen til #Sommerland i Bø. På vei inn i sommerland var det en liten dinosaurpark, ganske fascinerende. Så kom alle skliene til synet, dette blir en super dag! Jentene likte veldig godt den store kanalen som går rundt og rundt. Der kunne de sitte i bade ringen sin og kose seg. Begge trives som laks i vannet, så dette var toppers.

På vei ned til hotellet, skulle vi ta en sklie som så uskyldig ut. Det viste seg at den var langt fra uskyldig. Plutselig gikk det rett ned og man fikk et stort hopp bortover. Mageplask for Benedicte, sykt gøy.

Tilbake til Beverøya Camping var jentene rett ut for å finne flere rompetroll og frosker. De fikset og ordnet for dem. De fant også en kjempefrosk og var ganske stolt av at de torde å ta opp denne, mens noen store gutter som sikkert var 15 ble redd den.

29.06.2018

Nok en dag i Sommerland i Bø. Litt vind denne dagen og da ble det litt kaldere å bade. Jentene slappet av i solen og bare kulte an. Etter lunsj var vinden løyet og jentene i full gang i skliene igjen.

Denne ettermiddagen skulle de også være med på TV2 sin sending fra Sommerland i Bø. Der fikk de seg noen flotte plasser og fikk virkelig også se hvordan tv blir laget og at alt vi ser på TV er mye mindre enn det som skjer i virkeligheten. De koste seg masse og synset det var skikkelig topp å være med på.

Da konserten var ferdig rullet hotellet mot Vestlandet igjen. De kom til Røldal og det var her de skulle overnatte. Det var ganske seint så alle sluknet fort.

30.06.2018

Hotellet rullet videre i solskinn via Odda til Kinsarvik, ingen mikkelpark denne gangen 😊. Over Hardangerbrua og mot Voss. På Voss var det Ekstremsportveko, men pappa ble nedstemt. Jentene ville hjem til mammaene sine og det ble derfor ingen stopp der. Vel hjemme i tre tiden.

Masse klemming og sussing . Nica og mamma hadde vært savnet og visa versa.

En super tur med #Pappapåtur.#

Leave a Reply