#Tjuvstartpåferien Bergen – Lærdal – Beitostølen

10.07.2018

Lykke! På grunn av mye overtids- og helgejobbing i det siste fikk jeg ta ferie tre dager før egentlig planlagt. LYKKE! Våknet tidlig denne morgenen for jeg hadde jo selvfølgelig ikke tatt av vekkerklokken og jeg var jo allerede oppe og i gang med morgen rutiner før jeg husket at jeg hadde jo FERIE. Lykkelig for resten av gjengen var da huset ryddet og vasket og alt var ut i hotellet som skulle værer der.Kilometerstand ved start av ferien: 8964.

Vi skulle på brunsj til mormor. Det var veldig hyggelig. Vi kjørte avgår, målet for dagen var #Beitostølen. VI stoppet på stranden i #Lærdal. Like vakkert som sist vi var her på vår langhelg i mai, men nok en smule varmere i vannet 😊. Ankom Beitostølen i sjutiden. Vi var innom #Bryggerihuset, Benedicte sier de har verdens beste is (vanilje og Brownies), og dette har hun peiling på altså! Vi tok oss en kveldstur i slalåmbakken for å se på den kule bobbanen de har laget der. Tør vi ta den i morgen tro? På kvelden gikk vi damene på hotellet for å spille reisemonopol, mens pappa gikk på på Bryggerhuset for å smake på litt forskjellige typer øl. Stedet har 20 forskjellige typer øl på fat, disse byttes til nye sorter underveis. Til i går hadde det vært 190 typer øl igjennom disse kranene. Far var kommet i «himmelen». De serverer enkle retter og du kan kjøpe lokalproduserte produkter med deg hjem. Neste uke har stede ett års jubileum. Et koselig sted med live scene, sofagrupper og selvfølgelig bardisk. Et sted med sjel, og verdt et besøk om du skulle være i disse trakter.

Leave a Reply