#Endagpåveien – Sverige

14.07.2018

Våknet i femtiden i dag, alt for tidlig. Jaja, ikke så mye å gjøre med. Nica og jeg fikk oss en fin lang tur i dag også. Nydelig vær, skal bli veldig varmt i dag.

I dag skal vi videre til Borås og en bobilparkering var planen. På vei dit fant vi ut at vi like godt kunne reise helt til #Lidkøping og Krono Camping, vi har plass her fra søndag. Fikk oss en “reserveplass” fra i dag til i morgen.

Benedicte og jeg gikk for å bade. Herlig vatten i Veneren, og så lang grunnt! Gikk kilometervis utover ført vi fikk vann lengre opp en til leggen. Koste oss masse i vannet. Så gikk vi og hentet pappa. Han hadde bygget hundegård til Nica av kompostgrind fra Biltema. klippet til rundt døren og voila, Nica kan gå inn og ut uten bånd. Dette likte hun godt.

Var og badet en en god stund sammen alle tre. Kjempedeilig. Det hadde vært en varm tur i bilen i dag. Gleder oss til i morgen når Celine og de andre kommer. Vi skal være sammen her i tre dager. Gleder oss til det.

Leave a Reply