#Meningenmedlivet i Sverige

Fredag den 13.07.2018

Kjente det på meg da jeg sto opp. Dette kommer til å bli en fantastisk flott dag. Klokken var rundt halv åtte og temperaturen var allerede kommet opp i #behagelig 😉 Nica og jeg tok oss en flott morgentur i flott svensk natur. Jeg tror jeg bare lar bildene tale for seg. På slutten også litt fra campingens område.

Resten av gjengen våknet etter hvert og en deilig frokost ble fortært. Benedicte og Jo pakket for å gå i badelandet.

Nica og jeg sank ned i hver sin solstol, vel og merke i skyggen, og bare var til…. Jeg studerte skyene, formasjonen på skyene her i Sverige er litt annerledes enn hjemme (For i Bergen bruker det å være en stor sky som dekker hele himmelen på en gang…….haha) Altså selv når det er fint vær. Skyene får så mange kule fasonger her og man kan drømme seg bort i dem, og det gjorde jeg virkelig. Tankene hadde fritt løp og blåste egentlig bort. Deilig.

Før jeg visste ordet av det, kom de andre igjen og ville ha lunch.

Benedicte kommer nok til å legge til en egenprodusert video fra oppholdet borte på badelandet.

Kjempegøy der! Både badeland, trampolineland, zipline og gocart. så noe for enhver smak.

Nå er de avgårde igjen og jeg skriver litt i reisebloggen 😉 Forøvrig er dette en veldig stor camping, men smart laget med platåer så den virker ikke så stor som den egentlig er. Vi er i tillegg ganske så heldig, akkurat nå er det fire ledige plasser ved siden av oss. Hver plass er fire meter så vi hadde vel hatt stor nok plass uansett. Inne på selve campingen er det et badebasseng og to ganske lange sklier som beboere kan bruke fritt. Flere sanitæranlegg, tømme-plasser og bossplasser så det er ikke spesielt langt å gå for å finne slikt. Plassen har en fin sandstrand, og egen hundebadeplass, samt den flotte strandpromenaden som er laget til. Veldig bra. Det eneste som trekker ned er prisen, den er relativ dyr.

Leave a Reply