#Kronocamping #Lidkøping – Sverige

15.07.2016

Vi fikk flytte fra “reserveplassen” til den vi hadde bestilt før klokken elleve. Det var deilig å få rigget seg ordentlig på plass. Benedicte kunne nesten ikke vente, hun gledet seg sånn til at Celine skulle komme. . På kvelden samlet alle seg å spiste middag sammen. Veldig koselig.

16.07.2018

Våknet som vanlig tidlig og tok meg en deilig morgentur på de fine strandveiene de har laget her. Enkelte steder på veien hadde ikke myggen gått og lagt seg enda, og den angrep i store skarer. Jeg ble nok det som kalles “massemorder”her, for de var skikkelig “heisen”. Satte meg ut å nøt herlig fuglesang, og freden før alle våknet.

Fant en ny strand på morgenturen, en flott en som du kunne ha med hunder. Her gikk vi og badet opp til flere ganger denne dagen. Nica har begynt å forstå meningen med bading, men liker aller best å svømme eller “hoppegå” innover.

Var på besøk i Nordens største caravan tilbehørsbutikk i dag. Mye fint der ja. Et sted å holde godt på lommeboken.

Sitter å “kuler an” utenfor “hotellet”. Det tar på med så mye godt vær, ikke hverdagskost for en bergenser. Deilig kveldstur i dag også 🙂

17.07.2018

Kan vel oppsummere dagen med bading, bading og bading. Benedicte hadde spa-avdeling ute i vannet for meg. På grunn av at det var så landgrunt, kunne jeg ligge på sanden ute i vannet og få peeling med sand på beina 🙂

Vi var en liten tur inn i byen også, veldig koselig by. Tok et tog innover, sånn turist tog på hjul. Fikk se områder man ellers hadde trodd at bare var fabrikkområder, som inneholdt mange koselige små butikker og restauranter. Det var skikkelig varmt denne dagen og lummert. Det ble lyn og torden mot kvelden. Kveldens planlagte felles taco måtte derfor flyttes innom-hus. Campingen hadde et flott fellesområde med kjøkken, så det “okkuperte” vi en stund. Nok en gang veldig koselig.

18.07.2018

Reise dag i dag. Så pakker sammen og kommer oss avgårde. Celine skal være med oss mens vi er i Sommarvik i Årjeng i tre dager. Ganske lummert i dag også, så måtte putte hodet under hageslangen før vi kjørte. Ble en liten tur innom Nordens største butikk for campingutstyr i dag også. Jo ville ha bukker til å ha under bilen for støtte. Han syntes at vi “rugger” for mye, så da ble det det. Jentene så en rosa skliduk så da ble det det også. Litt handel og så avgårde kåre. Kom fram i femtiden og jentene løp av sted for å bade De badet og hoppet og badet og hoppet og dykket etter fiskene. De var faktisk ganske store helt inne med land. Ikke noe langgrunt her, så mye finere å bade. Vi hadde en liten tur på området og ble litt kjent. Gleder oss til bading i morgen 😉 Klokken nærmere seg raskt elleve og folk bader enda. Himmelen er rød og det er bare til å se fram til en ny flott dag i morgen.

Leave a Reply