#Sommarvik – Sverige

19.07.2018

Ganske mye tåke i morres, så det gikk an å gå litt fort på morgenturen. Det er også litt bakker her, så man kan få kjenne at pumpen virker. Deilig! Nica har fått seg en super søt venn. En valp på fire måneder av typen cavalier king charles. De leker altså så godt sammen.

Vi har nå laget inngjerding rundt hele sitteområdet, så de storkoser seg og kan få lekt uten bånd. Anbefaler virkelig de som ha litt små hunder å lage en slik inngjerding. Biltema og Jula har slike kompostbinger.

Tips er å bruke strips for å sette de sammen og ikke disse slags fjærene som er med. Det blir vanskelig å legge dem sammen når man skal reise om man bruker disse. Fester med teltplugger og inntil bilen bak døren og med tau i bakhjulet. I det ene hjørnet har vi hengt over noen tepper slik at det blir trygt og godt og solen ikke får steike på der.I døråpningen har vi klippet den ned og har brukt det vi klippet av til å variere høyden under døren avhengig av om vi må kjøre opp på klosser eller ikke. Fungerer supert, og koster ikke skjorta.

Jentene hoppet rett i badetøy da frokosten var fortært, klarte så vidt å få dem til å smøre seg med solkrem før de og Jo for avsted. Skrekk historier fra når jeg var liten om solbrenthet så ut til å hjelpe. De var nøye 🙂

Nica og jeg slapper av utenfor “hotellet”, ganske behagelig det også. Kjenner at temperaturen begynner å stige, så håper min badevakt begynner snart. En liten lunchpause, så begynte en god treningsøkt i vannet.

Nede ved stranden er det lagt ut en trampoline og et slags dyr med luft i som man skal klatre på. Luftmadrass-isen, som jeg trodde jeg skulle liggge å skvulpe i bølgene på ble brukt som et slags “stilas” for å komme seg opp på dette luft dyret. Jentene hadde som mål å krysse over hele dyret, men også å sørge for at det ikke var gutter på dyret. Her skulle jentene rule. Det var kjempegøy å få med seg den iherdige innsatsen de gjorde, og hvilke fantastiske positurer det gikk å få oppå dyret og ikke minst alle de fantastiske svalestupene når de falt av dyret.

Her kommer etter hvert en video som Benedicte har redigert og satt sammen fra alt det gøye de gjorde mens de badet.

Det ble ny baderunde før vi måtte få vasket håret. Med nyvasket hår lekte jeg frisør, og jentene fikk “sydenfrisyre”. Jentene sovnet nesten før de traff puten og vi var vel ikke så langt etter vi heller 😉

20.07.2018

Går ganske mye mindre her på denne campingen, mangler liksom denne fine strandpromenaden de to foregående plassene hadde, men så har den jo mange andre kvaliteter som ikke var på de andre. Jeg våknet jo som vanlig tidlig, men i dag er det en skikkelig sovmorgen her hos oss. Jentene våknet sånn halv elleve. Klokken er nå over tolv og de har enda ikke mast om å få gå å bade. Tror nok i alle fall at jentene merket styrketreningen på luftdyret i går 🙂

Veldig vakker natur her, selv om veiene på området er ganske grove. Legger ved noen naturbilder fra plassen.

Badet både på stranden, hoppebryggen og hundebadet i dag. Herlig både for liten og stor. tobeint og firbeint ;-). Etter middag var det klesvask, i noen eldgamle maskiner, men de ser ut ti å ha gjort jobben. Så var det eventyr golf. Det var skikkelig artig og banen var både fin og litlt avansert.

I morgen kjører vi videre til #Mellerud og vita sandar, spennende 😉

Leave a Reply