Mellerud – Sverige#VitaSandar

21.07.2018

I dag er det reise dag.

Vi skal reise fra #Sommarvik til Vita Sandar i Mellerud. Det blir spennende å se hvordan denne plassen er. En vakker stor sandstrand, landgrunt et stykke ut, og så veldig innbydende ut. Har møtt Hanne og de igjen her. De sa det at vannet var iskaldt og da jeg og Benedicte gikk utover trodde jeg de var helt gal. Det var jo kjempedeilig. Så med vann omtrent til knærne var det akkurat som om vannet skiftet til isvann. Tuller ikke altså, det ble isvann, så vi snudde raskt og kom oss på land igjen.

Nica har fått seg en ny venninne her. En nakenhund, med hår! Super søt hund. De bare elsker å leke sammen.

Etter middag spilte vi volleyball, guttene mot jentene. Supergøy. Vi spilte lenge. Tilslutt ville guttene spille fotball, så resten av gjengen gjorde det, mens Benedicte og jeg trente litt på vollyballteknikk 😉 Vi tok oss også en tur ut til en liten øy. Veldig fine bilder ble det der ute:)

22.07.2018

Sov helt til halv ni i dag. Deilig! Da jeg gikk ut fikk jeg nesten “sjokk”. Det var overskyet og “bare” 19 grader ute. Rett og slett kaldt. Tror vi har blitt litt for godt vant, til og med som bergenser! Sier litt om hvilken fantastisk sommer vi har hatt i år.

Benedicte og jeg gikk oss en flott tur i skogen, Nica lekte sommerfuglfanger, og lærte seg å plukke blåbær selv 🙂 Etterpå “hang” vi bare utenfor og hilste på alle hunder som gikk forbi. I morgen reiser vi videre til Gekås en liten tur, før vi fortsetter til Danmark for å møte Amalie og fammen.

Leave a Reply