Danmark – Dronningmøllestrand#Tivoli

25.07.2018

Våknet i sekstiden av masse unger som skreik, ånei – stakkers både meg, foreldrene og de små. Klarte heldigvis å sovne igjen. I åttetiden gikk Nica og jeg på en flott og deilig tur på Dronningmøllestrand. Det var allerede noen folk og badet. Og selvfølgelig noen joggere da…… Fikk løpt litt jeg også for Nica blir helt vill når hun får løpe i sand. Spinner rundt og finter seg fram om du prøver å løpe etter henne. Fredelig og flott tur. Nå må de andre våkne etterhvert, for magen har begynt å skrike på rettferdighet.

Gikk på stranden ettter frokost. Masse bading og sand. Både liten og stor, to og firbeinte koste seg i vannet og på land. Det var varmere i dag enn i går, så det ble mye i vannet. Herlig slaraffenliv dette 🙂

Utpå ettermiddagen fulgte Benedicte med Amalie og de til minigolfen. Jo og jeg var med Rolf og Birgitte inn til Gilleleie, de andre kom også dit. Vi spiste god mat og fikk sett slutten på en fantastisk solnedgang. Solen var helt rund og rød og kjempestor og gikk ned i havet. Veldig vakkert. Vi kom dessverre litt seint så vi fikk ikke den med . Satser på en like fin solnedgang i morgen.

26.07.2018

I natt var det varmt altså, og litt solbrenthet på ene siden gjorde det vanskelig å sove. Hadde kanskje sovet tre timer når Nica ville ut. Ikke rart for kl var åtte og hunder har en tendens til å “følge klokken”. Vi tok oss en fin tur på stranden, men jeg måtte ha mer søvn. Da andre gikk for å bade og jeg fikk meg en liten over haugen og verden ble normal igjen 🙂

Campingen her er helt ok. Har kun dusjet og sånn på “hotellet” så kan ikke si noe om de sanitære forholdene. Deilig å kunne bruke sitt eget synest nå jeg. Jeg er blitt litt bortskjemt med disse campingplassene med oppvaskmaskin, så det var litt nedtur å måtte vaske opp igjen. (Men jeg fikk det til altså). Plassen vi har fått til bilen er helt konge. Veldig gode og store plasser og tydelig inndelte. Det er superkort vei til stranden og den er veldig flott. Det er til og med livvakt der. Litt betryggende. Nå håper vi bare på at ikke disse algene som har kommet i København området kommer opp til oss. Det ville vært kjedelig. Både for oss og miljøet.

I kveld har vi jammen vært heldig, vi har fått skyss til København og har vært på Tivoli.

Fornøyelser, blomsterprakt og flotte lyssettinger For et fantastisk sted! Vi kom ned der i firetiden og kom hjem igjen nå kl 00.00. Sier ikke mer enn jeg bruker. Bilder sier mer enn 1000-ord.

27.07.2018

Nok en vakker dag og deilig morgentur på stranden. Det blir varmt i dag, vinden har snudd og kommer over land. Det kjennes her jeg går og løper over stranden med Nica. Ikke mange mennesker her i dag. En Slapp dag i dag. Stort sett lagt i skyggen og gjort ingenting. En liten kjapp tur til stranden. Nei… badeforbud på grunn av alger…….. En liten tur til litt senere og vinden har snudd. Badevakten har heist grønt flagg igjen og det er bare å stupe uti. Deilig og forfriskende.

Bare skal ha solnedgangen med i dag. Går ned til stranden og har med ost og kjeks, vin og litt annet digg. Og det blir et fantastisk skue! se selv

Leave a Reply