Kinsarvik – Mikkelparken #Endeligpåveienigjen!

07.09.2018

Etter noen uker med “bare” å være hjemme, var vi endelig på veien igjen. Merket at vi alle hadde savnet dette litt. Hver på vår måte. Pappa ville kjøre, Benedicte ville mange gøye ting og mamma ville komme “nerpå” etter mye mye jobbing etter ferien.

Turen gikk til vakre Kinsarvik. For en fjellofil som meg er dette et ekstra vakkert sted. For Benedicte er det er ekstra gøyt sted, #Mikkelparken da. Pappa ville nok helst ha kjørt lengre, men med sesongavslutning i Mikkelparken ble valget enkelt.

Benedicte hadde med seg sin venninne Ophelia. Jeg ble hentet på jobb og fikk tilslutt revet meg løs fra oppgavene der. Kjente roen komme i det jeg steg inn i “hotellet”. Turen gikk fint, selv om vi måtte stå i kø i Arna i ca en time. Etter det gikk det radig unna. Det var en magisk stemning da vi kom fram. Denne gangen bodde vi på #BråvollCamping, og veldig fornøyd med det!

08.09.2018

Regnet som bare det om natten og ut i morgentimene. Jentene våknet og hørte tappingen på taket og ble litt nervøs. Men YR hadde lovet at fra kl 11 skulle det blir opplett og gløtt av sol. Og YR holdt som vanlig det de lovet. Jentene løp rundt og prøvde alt mulig. Ziplinen er alltid en av Benedictes favoritter. Ophelia likte nok denne veldig godt også. Ellers løp de fra sted til sted, og vil kom halsende etter. Så tilslutt kom det beste. Bassenget! Det var over to timer med dykking og lek.

Så kom regnet igjen og utsikten forsvant litt i gråhet og tåke. Jentene sovnet tidlig, trøtte etter mye aktivitet på dagen.

09.09.2018

I natt har det blåst og regnet VELDIG. Tenkte på et tidspunkt at det sikkert ikke ble noe park i dag, men også i dag klarnet det opp rundt åpningstider. Ikke noe sol men deilig temperatur likevel. Jentene gjentok dagen i går, men tok også med en stor dose med dyrene også. Vi kjørte hjemover i tretiden. Tok turen rundt Hardanger. Stort sett gikk trafikken fint, men traff fra tid til annen noen skikkelige søndagskjørere. Den mangler speil !!

Takk for denne helgen, en koselig tur.

Leave a Reply