#Vinterferien2019Dag1 – Herdla

På tur med tre 11/12 åringer. En ny erfaring 🙂

Gikk en lang morgen tur og nøt en fantastisk soloppgang fra forskjellige “vinkler”. Blir altså aldri lei av å studere disse vakre og unike fargene som kommer når solen står opp. Og så er det akkurat som om den siste er enda finere enn alle. Fantastisk.

Etter brunch med resten av folket gikk vi opp til bålplassen for å trene agility med Nica. Hun er helt vill. Springer litt som vi vil og masse som hun vil i dag. Hun hoppet også over et hinder som både hun og vi ble overrasket over at hun klarte. Fantastisk flott å se på. Benedicte fanget det heldigvis på video.

Middag ble kjøttedeig og spagetti. Jeg har denne gangen laget alt ferdig hjemme så det er bare å varme opp. Praktisk og greit.

Så var det ny tur, jentene hoppet og sprett som små fjellgeiter. Det er merkelig så mye gøyere det er å gå på tur når man er flere. Ingen som klaget på at det var langt å gå og de fant bare på masse ablegøyer. Det var så mye le’ing og ramp på veien at vi kom litt for seint til solnedgangen. Ble da noen fine bilder likevel.

Da vi kom inn var alle litt kalde, men godt og varmt i hotellet så det fikset seg fort. Nå er det fortnight og chips for alle penga bakerst i hotellet og mys og et lite glass vin framme.

Fra bobilplassen på Herdla er det faktisk slik at jeg i morgen kan ligge i sengen og se på soloppgangen, tror jeg skl prøve på det 😉

Leave a Reply