#Vinterferien2019Dag2 – Herdla

Våknet til dette:

Våknet til en fantastisk himmel ut av takvinduet i front. Måtte jo bare stå opp og få med meg nok en vakker soloppgang. Nica og jeg gikk oss en flott tur i fantastiske farger. Litt rått i luften ja, men ingenting det ikke gikk å kle ute. Satt utenfor da jeg kom tilbake. Det blir nok litt deiligere når solen får tatt tak senere i dag 😉 Jentene sover som noen steiner. Snart blir det pannekaker til frokost 🙂

Amalie reiste hjem i går kveld, så i dag blir det toerbanden i stede for treerbanden med på tur.

Måtte gå den første turen alene i dag. Jentene var alt for opptatt med å bygge Sims.. Og jeg lot dem få kose seg med det, mot en lovnad om to turer senere i dag. Jeg gikk ut over flystripen, og så på masse krigsminner. Det er vanskelig å forestille seg, alt som skjedde her under 2.verdenskrig. Vi er heldig som lever i ett fritt land og har det godt hver dag.

Etter lunch ville jentene på sparkesykkeltur. Vi prøvde oss på litt Agility også, men “barnet” var ikke litt interessert. Ville bare bølle seg. Super skjønn.

Satt ute med noen naboer. det var hyggelig. De hadde kjørt ganske lenge, så det var interessant å høre litt om hvor de hadde kjørt.

Taco ble inntatt rett før vi skulle opp å nyte solnedgangen. Et vakkert skue. Mens jeg tok bilder av solnedgangen gikk jentene på sparkesykkel, de fikk sett en ugle. Dessverre fikk de ikke tatt bilde før den fløy sin vei.

Jentene koser seg bak i bilen og jeg nyter denne utsikten. En fantastisk fin dag.

Leave a Reply