#HellesøyogHerdla

16.03.2018

Vi kjørte rett etter skolen og hadde kursen mot Rong i Øygarden. Der var det allerede fullt, så vi kjørte videre og lander tilslutt på Hellesøy helt ytterst i øygarden. Et utrolig fint sted. Kun en plass med strøm, men siden det kun var oss der så gikk det fint. Amalie var også med. Vi koste oss med god mat og drikke og gikk etterhvert ut for å se på en fantastisk solnedgang. Pappa fisket, jeg hoppet fra klippe til klippe for å få det fineste bilde av solnedgangen og jentene var inne. De syntes det var for kaldt, Nica også .

17.03.2018

Våknet tidlig og fikk en frisk tur med Nica. Etter frokost gikk vi ut for å utforske nærområdet. Vi traff en hyggelig mann som gav oss masse informasjon og ny viten om både Hellesøy og området rundt. Veldig interessant. Virkelig verd å ta turen utom der.

Vi reiste hjemover på formiddagen og på kvelden tok vi turen ut til Herdla. Fin plass å stå og tømming av vann der ute. Celine og de kom også ut og jentene kjørte rundt på den fine gangveien de har laget der ute, på sparkesykkel. Fikk også med en fantastisk flott solnedgang herfra 🙂

Leave a Reply