#Langhelgifjellet Voss, Myrkdalen

02.02.2018

Planleggingsdag, så vi reiste i Myrkdalen torsdags kvelden. Benedicte sovnet på veien så det ble en tidlig kveld på oss alle. Da vi våknet fredag morgen var det sol fra skyfri himmel. Det hadde vært perfekt vær i uken med masse snø så det var skikkelig #pudder regnet vi med.

Vel oppe i bakkene fikk vi bekreftelse på det. Til og med jeg syntes det var fantastisk i løssnøen og koste meg virkelig. Stort sett ble det kjøring i skogsløypen. Kommer til å kjenne dette i beina i morgen! Koste oss masse helt til heisene stengte. På kvelden var Benedicte ute i bakkene og rente sammen med Helene, en venninne som var på sin hytte denne helgen. #vinterertopp.

03.02.2018

Sol fra skyfri himmel i dag også. Fantastisk deilig med ski inn ski out fra «hotellet». Kjørte litt med Helene og de. Etter endt dag i bakkene måtte vi en tur til voss for å få lade litt strøm. Vi sto på #Vosscamping til dagen etter.

04.02.2018

Var på tur med Nica til soloppgang over Vangsvattnet, og jeg hadde gått ut uten mobil og dermed fotoapparat. For de som kjenner meg vil nok det være vanskelig å tro, siden jeg «dokumenterer» det meste. Denne dagen reiste vi i #Bavallen for å stå på ski. Veldig flott å kjøre der også, men ingen pudder….ikke denne helgen i alle fall.

Leave a Reply