#Vinterferien2019Dag3 -Herdla

Ikke noe soloppgang i dag. Men vær er ganske flott da også. Himmel i mange nyanser grått og ikke så mye vått. Nica var ikke så interessert i tur i dag tidlig. Måtte lokke og lure, først da hun visste at vi var på vei tilbake var hun med og ville gå på.

Da vi kom tilbake til Hotellet var nabohunden også våken, en ni år gammen kjempefin dachs. Nica og den lekte sammen lenge, men så hadde Nica fått nok, og skulle gjemmes seg under bobilen. Der er hun jo vant til at det bare er hun som kan løpe fram og tilbake under, men det gikk jo ikke her for dachsen hadde jo like stor plass under bilen som henne. Så da måtte mor redde henne.

Jentene skal i dag ha 24 timers challenge. De har bestemt at fra kl 08.03 i dag og til kl 08.03 i morgen skal de kun være i bobilen. Frokosten spiste de to sittende på gulvet bak med en krakk som bord.

Etter frokost tok jeg meg en tur helt alene på rullesteinstranden borte med Herdla bro. Det er utrolig flott der og med litt vær i tillegg, blir det mange flotte bilder.

Nesten alle de andre bobilene forsvant da det begynte å regne her i sted, men det varte ikke lenge. Nå ser det ut til å lette igjen. Det kom ikke mer regn i dag, men vinden fortsatte så litt kaldt var det.

Mye gøy fjas og tull med å reise med unge ungdommer, kan helt fint klare å gjøre det igjen jeg:-)

Nå lørdags kos:)

Leave a Reply