Geilo-Voss-Bergen Påsken 2019 del 3

Sov lenge (for å være meg). Må være den friske luften på Geilo. Fin og frisk morgentur med Nica. Benedicte våknet uten stemme og med vond hals og litt vondt i ørene. Vi bestemte derfor at klatreparken kunne vi reise en annen gang, og få ordentlig utbytte av det. Kursen ble derfor satt til overgangen Hol Aurland som enda ikke var kjørt med bobilen.

Svingete og telehiv, samt søndagskjørere gjorde det til en prøvelse noen ganger.

Nedkjørselen mot Aurland derimot var jo fantastisk. Da vi kom til Stalheim tok vi turen opp til hotellet. Da jeg var barn og var på hytten på Reimegrend med mormor og morfar, gikk en av de mange utfluktene vi hadde hver sommer opp stalheimskleivene og opp til hotellet her.

Stalheimskleivene er heldigvis stengt og det er kommet en ny vei på andre siden som er mye mer behagelig å kjøre. Fin utsikt er det fremdeles der oppefra. Vi hadde bestemt oss for å stå på Voss camping om det fantes plass. Det var heldigvis mange som hadde reist hjem i dag så her var det ledige plasser. Vi tok på det nyinnkjøpte luftteltet og prøvd det for første gang. Det ble faktisk ganske fint, selv om vi ikke hadde fått delene som skal være inn mot vognen enda. Skal få mye glede av det. Og så fort som det gikk å sette det opp!

Voss camping er en flott plass hvor de har laget til akkurat som små hager til hver plass. I tillegg er det kommet et helt nytt sanitæranlegg siden sist vi var her. Bygget ser kjempefint ut, gleder oss til å se når det er helt ferdig. Var å sniktittet litt. Ser veldig bra ut. I tillegg er det kommet et utendørs treningsstudio rett ved stranden ved enden av campingen og det er lagt ny grus på plassen før. Sykkelbanen ser også oppdatert og lengre ut enn den var fra før.

I tillegg finner du den fine trimløypen i skogen og den fine stranden mot Vangsvannet. Om sommeren er det utendørs svømmebasseng med hopp og sklie rett “vegg i vegg med campingen. Vossabadet og fotballbaner ligger i tillegg et steinkast unna. Her får du mye for pengene!.

I dag gjorde vi noe vi har snakket om veldig lenge. Vi parkerte på campingen og slappet godt av. Jeg gikk tur og de andre gjorde sin avslapping. I åtte tiden gikk vi til Park Hotell for å spise middag og smake litt på den fantastiske vinkjelleren som hotellet har. Vi spiste utsøkt middag og smakte på en 16 år gammel hvitvin. Det mest fantastiske med vinkjelleren til Park er at du kan få gode spesielle og sjeldne viner til en ikke alt for dyr penge. Jo som har jobbet på restauranter i Oslo sier prisen hadde vært både to og tredobbelt for samme vin der. Så alle som kan, ta en tur innom å smak på litt god vin på Park hotell.

I morgen er det slutt på turen for denne gangen. Da blir det frokost og forhåpentligvis en kø fri tur ned fra fjellet rett etterpå. Benedicte har allerede avtalt å treffe tre venninner når vi kommer hjem, så hun gleder seg til det også. Vi voksne må ta oss en tur til Herdla og tømme både det ene og det andre for så å få ryddet og vasket ut for denne gang.

Neste helg skal vi jenter på Agility kurs med Nica, kanskje vi tar bobilen opp dit så slipper vi å stå opp så tidlig. Time will show 🙂 Da vi kom hjem ble huset fylt av jenter og nica fant seg en plass i solen

Leave a Reply