#Radøy

Tid for jentetur 🙂 Benedicte, Nica og jeg skal på tur med Nina til Havgard på Radøy.. Teller man med alle hundene så blir det altså seks jenter, og så tar vi med oss en liten gutt også. Bare fordi at han og Nica er så gode venner:-)

Reiser ut fredag i ganske så bra vær.Laget oss Taco og rigget oss til til full kos i utestuen, med den vakreste utsikten. Vi spilte både kjemping , lygeren og kasino. Latteren lå lett. Benedicte flyttet seg etterhvert inn og vi satt ut å “drodlet”.

Våknet lørdag VELDIG tidlig.

Da jeg oppdaget hvor tidlig ble jeg egentlig veldig glad. Jeg fikk med meg soloppgangen. Vakkert og det var ganske så rått ute, men det merket jeg ikke før etter solen var stått opp. Jeg gikk rundt i nattøy og tok en haug med bilder (som vanlig).

Da solen var kommet opp kjente jeg at det var ganske så kaldt. Gikk og kledde på meg og gav hundene mat. Klokken var blitt litt over fem. Terrassen lå fremdeles i skyggen, så jeg satte meg inn i den fine utestuen og satte på varmelampen. Da ble det straks mye bedre. Koser meg sammen med hundene og leste og koste meg.

Rundt ni ble det liv i flere. Temperaturen begynte å stige og ytterst på terrassen var den nå kommet sol. Vi tok en liten tur med hundene. Da vi kom tilbake kunne vi sitte i solen ute og bare nyte 🙂 Frokost ble det også og den unge lovende var kommet ut av sengen.

Vi var latsabber på terrassen og hundene løp rundt og koste seg. Etter en stund tok vi en tur til stranden for å se etter skjell. Vi hadde planer om å lage noen fine måker til Nina for det liker hun så godt. Vi fant litt skjell, men de var ikke så lette å lage måker av……

Taco til lunch og mer terrassekos. Satt oppe og tøt til langt på natt, mens Benedicte koser seg i sengen med alle hundene.

På kvelden ble det nesten solnedgang, litt for mye skyer, men fint likevel.

Søndag morgen var det akkurat som å våkne til et nytt sted. Det pissregnet.

Glad det ikke var i dag jeg våknet grytidlig for å si det slik. Vi ryddet og pakket og reiste hjem ganske tidlig. Men uansett en fantastisk flott helg.

Leave a Reply