#”Oppussing” på Hotellet

I lengre tid har jeg gått og lurt på om jeg skulle “pusse opp” bobilen. En liten utfordring jeg har er at jeg ikke innehar det kvinnelige genet som heter “shopping”genet. Jeg kan ikke fordra å gå i butikker, og jeg må finne det jeg skal ha relativt fort, hvis ikke gidder jeg ikke. Kan rett og slett ikke bare “gå å se”. Ligger ikke for meg nei 🙂

Oppe i hodet mitt har jeg en klar visjon av hva jeg skal ha og hvordan ting skal være, og her en dag jeg skulle noe helt annet i en helt annen butikk fant jeg plutselig noe som passet i bilde jeg hadde laget meg. Dette førte til at jeg i et øyeblikk fant shoppinggenet mitt, det jeg ikke har.

Her kommer noen før bilder

Etter å ha raidet en del butikker, var det på tide med “oppussing” av hotellet. Både Benedicte og jeg drev å stasjet. Får bare vist det som er inne på hotellet. det får komme noen bilder fra luftteltet når vi er på ferie. Kom en del greier også til denne plassen på handleturen kan du si 🙂

Veldig fornøyd med resultatet.

Klar for sommerferie om få dager 🙂

Leave a Reply