#Hætte-Tranås-Sverige-del III

24.07.2019

En vakker dag, allerede 23 grader på morgenturen. Har blitt kjent med noen av de “lokale” som bor her fast om sommeren. hyggelige folk. Også noen tyskere og nederlendere som har “forelsket seg” i Nica blir det noen ord med i løpet av dagen, ellers slanger vi oss stort sett. Bare nyter livet.

Har litt “underholdning” med å se på folk som setter opp telt og sånt. Kan være ganske komisk. Vi lager også litt historier rundt dette. Super gøyt, nesten som å lese en adjektiv historie før man har laget den

På vei ned for å bade traff vi en andemor og hennes små barn. Benedicte sprintet tilbake til “hotellet” for å hente brød for å gi dem. De var veldig tamme og til slutt spiste de både av og på hånden hennes. Søte.

Både vi og Nica har lagt i bløt i stor deler av dagen, temperaturen tippet akkurat 30 på det meste i dag. Etter middag lå jeg å slappet av på svanen, mens resten hadde søkt ly innom hus.

Vakker solnedgang i dag også

25.07.2019

Flott morgen tur med Nica, temperaturen er allerede 22 grader, så det blir nok varmt i dag…

Det kom raskt opp i 30 grader og det merket vi på Nica. Vi har et vannuttak rett bak oss og hun ble dusjet med jevne mellomrom. Hun liker egentlig ikke å bli dusjet, men i dag stod hun helt i ro hver gang.

Vi ble hentet av Rose Marie i ett-tiden. Benedicte skulle til frisøren og vi trengte å handle litt. Rose Marie var med oss bort igjen og vi spiste en herlig smørgåstårta. Det er noe vi må ta med oss hjem til Norge. Altså ikke en ferdig en men det å lage en. Det er super godt!

Benedicte ble super fin på håret.

Før:

Etter:

Benedicte og jeg gikk ned til stranden med svanen. Temperaturen var nå passert 30 for lenge siden og det var fantastisk å kjenne det svalende vannet når vi gikk utover. Å komme helt under var fantastisk. Vi fant ut av termometer andungen at det var 25 grader i vannet. -lovely.

I dag har Benedicte bakt brownies som første kake i den nye steikeovnen. Smakte fortreffelig!

En liten tur for å gå av litt sjokoladekake måtte til…..

Nå er kl 23:00 og temperaturen er 19.4 grader. Underbart!

En fantastisk kveldshimmel i kveld også!

26.07.2019

Det blir nok en varm dag i dag. 23 grader i åtte tiden på morgen. En flott tur med masse fuglesang.

Mamma reiste på kafe i byen med Rose Marie og Birgitta. Benedicte og jeg gjorde minst mulig og var kun å spylte oss med vann innimellom. Temperaturen var på det meste 33,4. Det kalles ordentlig sommer det!

Vi var å badet etter mormor kom tilbake. Lenge. Verken svanen eller termometer var med men tipper det var sånn 25 i dag også.

En liten tur med Nica når temperaturen var begynt på falle

Vi hadde en fint kveldstur ned til nok en vakker solnedgang.

Leave a Reply