#Hætte-Tranås-Sverige-del VI. Mormor reiser og pappa kommer igjen :-)

02.08.2019

Ingen “nattjazz” i dag. Herlig! De neste nettene kommer det til å være så stille at vi ikke kommer til å få sove, det er jeg sikker på , NOT! Flott morgen tur i dag også. Nica har fått inn stien nå, og må gå hele turen ellers vil hun ikke være med tilbake.

Mormor reiser idag, det blir jo litt rart det da, nå som vi har vært sammen i nesten tre uker. Men vi er enige i, alle sammen, at det også blir litt godt. 😊. Først litt kos med Nica, Så farvel til “hotellet” og de andre gjestene 🤣🤣, Så følger vi mormor bort i veien for å vente på Rose Marie som skal kjøre henne til togstasjonen. Anbefaler alle som har mulighet til det å ha en sånn liten ferie over flere generasjoner. Skikkelig koselig har vi hatt det, og vi har ikke “sittet” oppå hverandre heller. Mange verdensproblemer har blitt løst og alt og det. God tur hjem mamma.

Deilig sol og opp mot 28 grader. Litt vind som gjorda at det var behagelig temperatur både ute og inne. Bra for Nica.

Plutselig ble himmelen helt grå og det begynte å regne. Benedicte og jeg tullet med at det var Tranås som var lei seg for at Mormor hadde reist.🤣 Nå har vi spist middag og venter på at det skal bli sol så vi kan gå å bade igjen. Blir kvelds bading på oss begge i dag ser det ut som.

Halv åtte gikk vi for å bade. De var 22 i luften og 21 i vannet. Ganske deilig. Vi drev på med en ball fram og tilbake og jeg ble ganske fort kald siden solen ikke var ved stranden lengre. Etter ca en halvtimes med tulling i vannet gikk vi opp igjen. Vi glemte å ta med GoPro så ingen bilder😕

Dagens kveldshimmel

03.08.2019

Våknet av at Jo ringte med i ni tiden. Gikk morgen tur med Nica i bånd og Jo på øre. Det skal bli godt å få han på plass her med oss i morgen ettermiddag. Det ser vi fram til alle tre.

Ny steikte rundstykker er nå klare til når Benedicte våkner. Etter frokost blir det ned til stranden for å bade. Vi fant opp mange nye leker og det var kjempe gøy både for store og små. Det skyet over så vi gikk opp for å være sikker på at det ikke kom regn inn taktlukene. Men i stede kom solen fram igjen.

Jeg og Nica solte oss på svanen og Benedicte satt inne å lagde litt videoer.

Det er meldt regn i natt og litt i morgen kveld og natt. .Siden vi skal reise tidlig mandag har Benedicte og jeg derfor tatt ned teltet og pakket det inn på plass. Ble litt annerledes her uten teltet, men også ganske fint. Tar inn både teppe og markise i natt, slik at det også er tørt til vi skal reise. kan ta det ut igjen i morgen hvis vil vil. Det var ikke så mye arbeid heller, opp med plugger, ut med proppen, legge sammen og inn i bilen med det. Gjort på nesten 1-2-3. Jeg fikk god hjelp av Benedicte når det skulle av markisen, men hadde nok blitt mer

1-2-3 om vi hadde vært to enn når jeg gjorde (nesten) alt alene. Det var uansett et godt valg å ta det ned som dere ser.

Nå skal jeg snart ta kveldsturen med Nica. Det ser ut som om det letter litt og at det kanskje blir noen fine kveldshimmel bilder i dag også. Bildene fra kveldsturen ble ganske annerledes enn de har vært hver dag her nede, men fint likevel.

04.08.2019

Pappa kommer i dag. Ååååå så vi gleder oss.😍😍😍

Overskyet og bare 16 grader i dag, noe som fører til at vi blir mye inne og koser oss. Jag rydder og ordner litt og Benedicte ser på youtube og lager videoer.

Det blir lenge å vente på pappa, men endelig er han her! Han har kjøpt seg drone så Benedicte og pappa omtrent løper av sted for å “leke” med den.

Vi skal avgårde til Danmark i morgen så her kommer litt kveldshimmel fra Hætte for siste gang i år.

Leave a Reply