#Legoland-Billund

06.08.2019

Vi hadde en flott tur over Sjælland og Fyn til Billund nå i formiddag, og ankom målet i tre tiden.

Nica fikk seg en god tur, og så Var det avsted til Legoland. Det her den tredje turen til Benedicte, og jeg må si at de har gjort en god jobb på å lage parken til et sted for alle aldersgrupper. Første gangen vi var der var hun fire og var forundret over alt. Andre gangen var hun sju og hadde i grunnen snakket om å få reise dit igjen siden hun var fire, bare fordi hun ikke fikk ta sertifikat før hun var sju. Hun koste seg i mange av de “halvstore” tingene som fantes der. Nå skal ALT prøves.

I dag ble det litt mye kø, da det var ganske så fint vær. Men humøret var på topp og vi avsluttet dagen med litt italiensk til middag.

Etter vi kom tilbake til “hotellet” tok vi en tur i noe som heter skulpturparken. En artig tur sti med masse kule skulpturer i. Bli med en tur da vel:)

07.08.2019

Alle var litt trege i dag, til og med hunden. Vi rotet oss ferdig til slutt og kom oss opp i parken. I dag hadde vi bestemt at vi skulle kjøpe Q-BOT. Dette gir fortrinnsrett i køer og gjør at ventetiden i kø blir redusert med ca 90+%. Forøvrig vel verd pengene! Det gjorde det ekstra gøy å være der;-). Jeg er veskebærer og det ble til og med gøyere for meg. Jeg fikk jo selskap store deler av dagen. Etter å ha spist lunsj i to tiden, gikk jeg tilbake til “hotellet” og Nica.

Benedicte og Jo ble der i noen timer til. Favoritten i dag forandret seg i løpet av dagen. Først var det Eagle, så ble det endret til Extreme Racer når den var prøvd. Men ingen ting i parken var uprøvd da de kom tilbake. Begge med stjerner i øynene og var godt fornøyd med dagen.

Jo måtte ha en liten strekk på sengen. Da traff Benedicte og jeg på en klassekompis av Benedicte, Tirill, og de fikk oppdatert hverandre på litt av det de hadde gjort i ferien.

Det bar avgårde til Lalandia for litt hopping, litt shopping og en deilig middag.

I morgen setter vi kursen til Givskud ZOO.

Leave a Reply