#Geilo-Bergen Høstferien 2019 del III

10.10.2019

Våknet etter en natt med mer søvn enn på lenge. Ganske så deilig. Formen er ikke topp, og stemmen har forsvunnet igjen, men uthvilt er jeg i alle fall 🙂 Nica og jeg gikk morgentur. Det var deilig. I den friske skarpe luften her på Geilo våknet vi. Det ble en lang tur, resten av folket sov, så vi koste oss på tur oppover slalombakken. Det føltes deilig å bruke kroppen litt :-).

Da jeg kom tilbake våknet ganske fort en etter en. I dag skulle vi shoppe støvletter til Benedicte. Var i hundre butikker, men ingen støvletter var slik hun ville ha dem, så det ble ikke noe.

Jentene gikk og badet på Vestlia, mens Jo og jeg slappet litt av på hotellet vårt. Jeg skal en tur opp å se på når de stuper om litt.

Vi bestemte oss for å kjøre videre over Hardangervidden. Det var ganske så glatt på veien i begynnelse, men nysnø på veien, men vi skulle ikke kjøre langt før snø gikk over til regn og kjøreforholdene bedret seg. Vi overnattet på Sysenvatn. Vakkert å sitte der i stummende mørke å se ned over Maurseth.

Sysendammen

11.10.2019

Regnet i natt, men ser ut til å lette litt nå. Vi bestemte oss for å kjøre via Rosendal hjemover, etter at vi så at det var blå himmel og antydning til sol. Benedicte likte Steinparken og ville gjerne gå dit en gang til. Vi kjørte avgårde og stoppet opp underveis for å forevige vakker norsk natur.

Rett før vi kom til Rosendal, åpnet skyene seg og det bøttet ned. Og vinden tok bra til. Dette gjorde at stopp i Rosendal ikke ble noe av og vi bestemte oss for å reise helt hjem. Deilig å lande hjemme etter en kjekk og (litt slitsom, siden jeg var syk) høsttur.

Gleder oss til neste tur.

Leave a Reply