Steder

#Legoland -Holiday-village-Billund-Danmark

Campingen ligger nært –Legoland i Billund. Campingen er helt ok og med tanke på beliggenhet til Legoland og Aquadome (Lalandia) er det helt perfekt. det er imidlertid stor forskjell på plassene, noe en bør være klar over når en bestiller. Sanitære forhold er helt greie med fliser på bad og gode kjøkken forhold. Dersom man skal til Legoland er campingen helt grei. Skal man ikke der ville jeg valgt en annen.

http://bobilopplevelser.com/2019/08/10/legoland-billund/

Legoland Billund Resort

#Copenhagen-Camping-Danmark

En fin campingplass som ligger nært havet, har ingen strand, men en fin badebrygge. Campingen er laget med ca 14 plasser i en slags hage.Og det er minst 14 hager også. Campingen har svømmebasseng, minigolf, geiter og kaniner. Sanitærforholdene er helt greie med fliser på toalett og dusjer. CHP lufthavn er i nærheten men plaget ikke oss. anbefaler plassen.

https://bobilopplevelser.com/2019/08/10/tivoli-copenhagen/

https://copenhagencamping.dk/

#Hætte-Tranås-Sverige

En liten og skjønn camping. Familiedrevet og det merker man jo alltid. Flere servicehus med helt ok og ikke minst skinnende reine forhold. Vaskemaskin og tørketrommel er noe av det finest jeg har sett og det er mange av dem i forhold til antall plasser. I tilknytting til campingen er det en aldeles fantastisk badestrand, med brygger og stupe/hoppe tårn. Det er også en flott park, kanoutleie og en restaurant (ikke campingen sitt). Egen hundebadeplass.

https://bobilopplevelser.com/2019/07/24/sverige-haette-tranas-del-ii/

http://www.hattecamping.se/

#Gustavsvik-Ørebro-Sverige

En kjempestor camping. Stort badeanlegg, men ingen strand. I tilknytting til Sveriges største badeland, men dette må betales separat for. Noe stive døgnpriser. Oppvaskmaskin, veldig fine både dusj og toalett anlegg. Opplevde aldri at der var opptatt, så nok i forhold til at det var over 600 plasser på campingen. Laget en fin “hundelufte” sti rundt hele campingen. Fin liten bondegård, veldig flott minigolf. Ca en km til sentrum. Vi savnet strand, men ellers veldig greit.

https://bobilopplevelser.com/2019/07/16/sverige-gustavsvik-camping/

https://gustavsvik.se/norsk/

#Ingestrand-Arvika-Sverige

Med en gang du kom inn på campingen kjente du det. Ro og fred i sjelen. Vakker utsikt over en av de mange sjøer i Sverige. En flott badestrand, også den som var for hunder!Det var oppvaskmaskin på stedet, ellers brukte jeg ikke sanitæranlegget på plassen, kun på “hotellet”, så derfor kan jeg ikke si noe om disse. En koselig skogssti førte fram til en enda større badestrand, med en stor plen, lekeplass, utleie av kanoer og en liten klatrepark. Anbefales.

https://ingestrandscamping.se/

#Reed Camping – Sogn og Fjordane

En utrolig koselig plass med panoramautsikt til, ja, en masse fjell 🙂 Her stor vi sammen med Helt nede med vannet, og stort potensiale til fine solnedgangsbilser. Campingplassen var forseggjort, men litt merket av tidens tann, likevel godt å anbefale da det virkelig er en naturperle.

https://bobilopplevelser.com/2019/06/11/trollstigen-reed-askoy/

http://www.reed-camping.no/

#Voss Camping

Ligger idyllisk til ved Vangsvatnet på Voss. Hver plass er laget til med en liten “hage” som skille, der finnes lekeplasser og grillplasser. Plassen får snart nytt sanitæranlegg, har sett inn og det ser ut til å bli veldig bra. Vegg i vegg med campingen ligger utendørs svømmebasseng med sklier og hopp, og et steinkast unna ligger Vossa-badet og fotballbaner. Rundt campingen er det koselige skogstur veier for de som foretrekker det, og stier for de som vil ha det. Som om ikke dette er nok, et par steinkast unna ligger Nord Europas største vin kjeller, på Park Hotell, har kan man nyte fantastiske viner til en veldig bra priser. Ellers har Voss kino og også flott turterreng i fjellet. Sommeren 2019 skal den nye gondolbanen opp på fjellet stå ferdig. En pakke som inneholder “alt” og anbefales på det sterkeste.

https://bobilopplevelser.com/2019/03/10/langhelgifjellet-voss-myrkdalen/

http://vosscamping.no/

Øygarden – Rong

Veldig fin oppstillingsplass med strøm, vann og tømming. Den er også gratis. Dette gjør at den ofte er full også, så man må reise tidlig ut om det skal være noen sjanse. Det ligger et fint senter rett ovenfor så ikke nødvendig å handle før man kommer hit. I kommunehuset er det også svømmebasseng, for de som liker å bade.

https://bobilopplevelser.com/2019/03/10/vinterferien-2018-voss-og-rogn-vinter-og-var-2

https://bobilplassen.no/rong-oygarden-hordaland/

Øygarden – Hellesøy

Parkeringsplass. God fiskeplass og flott utsikt til både soloppgang og nedgang. Ikke mulighet til tømming eller strøm

https://bobilopplevelser.com/2018/03/16/hellesoy-16-17-mars-2018/

http://www.visithellesoy.no/

Askøy – Herdla

Gruset plass helt nede med sjøen. Plassen har strøm. Tømming er rett oppi veien fra plassen, man må kjøre dit. Solen står opp rett i mot plassen, så mange fine fine stunder kan nytes på plassen. Herdla er fult opp med krigsminner og har også et fint museum som i tillegg til fine utstillinger av krigsminner også har andre flotte utstillinger som varierer i løpet av året. På spesielle tider finnes det også verksted for barn. Det er laget veldig fine tur-stier i området, en av dem er tilgjengelig for alle da den er asfaltert og det er lys der. Langs denne tur-stien er det bla to blå-steder og masse steder å sitte. Gone paddling er også stasjonert her. De har mange aktiviteter (som kan være lurt å bestille på forhånd). I tillegg har Herdla et rikt fugleliv. Det er fugletårn og i perioder er deler av området helt stengt for mennesker, da det er mange fugler som hekker i de naturlige groper omkring på øyen. Masse fine strender med sand og en flott lang strand med rullestein. Fra denne stranden er det mange som kiter.

https://bobilopplevelser.com/2019/03/01/vinterferien2019dag1-herdla/

https://lokalhistoriewiki.no/wiki/Herdla

Kristiansand – Hamresanden camping

Vi var her i mars. De hadde egentlig ikke åpnet, men vi fikk koble oss opp på strøm etter å ha ringt dem- Ser veldig fint ut, men litt innpakket i snøhauger nå

https://bobilopplevelser.com/2019/02/08/bergen-kristiansand-pasken2018/

http://www.hamresanden.no/

Kristiansand – Bendikbukta

Veldig sentralt til Kristiansand. Litt krunglete å finne, men når vi først kom fram en parkering med den nydelige utsikten over sjøen. Ingen strøm. Helt grei parkering hvis Kristiansand sentrum er målet.

https://no.wikipedia.org/wiki/Bendiksbukta

Bjørkæng camping – Sverige

En helt ok camping, lett for barna å finne fram, da alle gatene hadde skilt med et dyr på. Da vi var der var der endel gjester som var litt for overstadig og de hadde med seg mange barn. Ikke så hyggelig. Stranden var fin, fellesanleggene også. Anbefales.

https://bobilopplevelser.com/2018/07/30/fradanmarktilsverige/

https://firstcamp.se/destination/bjorkang-varberg

SommArvik – Sverige

En fin camping, litt trangt å komme på plass, men når vi først var kommet på plass, hadde vi fin utsikt over vannet. På Stranden var det et paradis for barna. Det fantes flere forskjellige klatre og hoppeting ute i vannet. Kjempegøy. De hadde også et basseng der. Det ar stengt, da de skulle utvide det. Der var også en flott minigolfbane. Oppvaskmaskin på fellesområdet fungerte helt flott. Vaskemaskinene var litt gammel og tok derfor veldig lang tid. Anbefaler dette stedet.

https://bobilopplevelser.com/2018/07/20/sommarvik-sverige/

http://www.sommarvik.se/

VitaSander – Sverige

Det var ingen ting feil på selve plassen, men vi fikk ikke helt feeling’en her. Blandt annet fikk ikke hund være med på stranden. Men vi hadde en super tur i skogen der.

https://bobilopplevelser.com/2018/07/22/mellerud-sverigevitasandar/

https://vitasandarscamping.se/

Dronningmølle Strand – Danmark

Vi var her noen deilige dager sommeren 2018. Campingen ligger rett ved en deilig strand. Delt inn i “seksjoner” for 6 og 6 Bobiler eller campingvogn, med hekk rundt. Plassen er ganske så stor, men virker ikke så stor siden den er delt inn slik. En flott og innholdsrik lekeplass for barn hadde de også. Stille og rolig. Hver plass har vannuttak rett bak plassen sin. Vi bruke\te derfor kun dusj og toalettet i bobilen , så kan ikke di noe om se sanitære forholdene. Plassen ble drevet av en liten familie. Stranden var fantastisk og den hadde badevakt! Anbefales på det sterkeste

https://bobilopplevelser.com/2018/07/28/danmark-dronningmollestrandtivoli/

https://www.dronningmolle.com/

#Lærdalferieogfritidspark

En liten og koselig camping som er like flat som resten av Lærdal. Det ligger hytter rundt og så er det oppstillingsplasser i midten av Campingen. Flott lekeplass, med flere trampoliner og ikke minst veldig fin og stor motorlekepark. Kjekt for både liten og stor. Strand ned mot Sognefjorden. Perfekt å reise med barn her. Campingen har også en cafe og restaurant. Veldig bra.

https://bobilopplevelser.com/2019/03/10/kartleserrundturinorge-vik-i-sogn-laerdal-flom-bergen-2/

https://www.laerdalferiepark.com/nb/

#Beverøyacamping

Pappa og Benedicte hadde med seg Jasmine på tur til Tusenfryd og Sommarland. Vi bestemte oss for å bo på Beverøya Camping i Bø i Telemark. Veldig fine plasser for bobilen med gressplen, strøm og avløp for spillvann. Veldig bra! De har alle tenkelige ting for barn, fra hjemmelaget strand, trampoliner, lekepark etc. God service og bare 1 km fra Bø sentrum. Anbefales:)

https://bobilopplevelser.com/2018/07/01/pa-tur-med-pappa-bergen-vestby-sverige-bo-i-telemark-tusenfryd-og-bo-sommarland/

https://beveroya.no/

#SeljordcamPing

Vakkert og trollsk var det der vi parkerte helt nede med Seljordvannet. Fin sandstrand på ene siden og grillbu , fotballbane og tennisbane på andre siden. En hyggelig camping i flere etasjer. Flott område og mye fin natur. Reiste her i vårløsningen, så litt mye vann hindret tur til “Sjøormtårnet”. Veien lå rett og slett under vann. Men uansett, -en vakker plass.

https://bobilopplevelser.com/2018/05/20/bergen-seljord-kinsarvik-bergen-langhelgimai/

http://www.seljordcamping.no/

#Telemarkkanalcamping

Flotte oppstillingsplasser, med asfalt der bilen skal stå og en gressplen til hver plass. Opplagt vann til oppstillingsplassene.Resepsjon og en liten butikk med nødvendige ting som chips og toalett-tabletter :-). Vi brukte ikke sanitæranlegget, så kan ikke si noe om det..

Rett nedenfor campingen hadde kommunen laget en flott aktivitetspark for barn. Den var ikke helt ferdig da vi var der, men kan nevnes zip-line, klatre elementer og fin badeplass. Også i umiddelbar nærhet en liten restaurant. Campingen er veldig stor, men virket ikke slik for oss. Noe for en hver.

https://www.kanalcamping.no/